OPTICKÁ SÍŤ NA BRODKU: 18.9.2023 ZÁPIS ZÁJEMCŮ O VYBUDOVÁNÍ PŘÍPOJKY ZDARMA

08.09.2023, 08:50, Obec Dětenice


OPTICKÁ SÍŤ NA BRODKU:
ZÁPIS ZÁJEMCŮ O PŘÍPOJKU ZDARMA k vysokorychlostnímu internetu výstavby optické sítě společnosti CETIN

 

Vážení občané,
dovolte, abych Vás informoval o akviziční činnosti, která bude probíhat v pondělí 18.9.2023 od 7 - 17 hodin na obecním úřadě v Dětenicích.

 

Projektový konzultant Mojmír Šťastný zde bude zapisovat zájemce o přípojku ZDARMA do domu na optickou síť, kterou bude na Brodku budovat společnost CETIN a která Vám zajistí stabilní a rychlé připojení na internet i televizi až 2 Gb/s rychlostí od kteréhokoliv operátora v jejich nabídce (např.: T-Mobile, O2, Vodafone a spousta dalších více či méně známých). Přípojka Vás však zároveň NEzavazuje se na ni připojit a využívat jakýchkoliv služeb (tedy, dokud si službu neobjednáte, je pasivní a tím neodebírá žádnou energii).


Přípojka také není povinná - když nedáte souhlas k zavedení přípojky, tak Vám realizátor přípojku nezavede. Tak jako tomu však bylo například u pevných linek nebo přípojek na plyn, i zde je nutné si uvědomit, že pro opozdilce bude po dokončení prací již velmi obtížné a hlavně nákladné přípojku zrealizovat zpětně. Prosíme tedy všechny o účast a spolupráci.

 

Na obecním úřadě v Dětenicích na Vás v pondělí 18.9.2023 od 7 - 17 hodin bude čekat projektový konzultant celý den a bude Vám i odpovídat na případné další dotazy k výstavbě.

 

Kdo bude na dovolené, či se nebude z jiného důvodu moci zúčastnit, prosíme o informování na obecní email: detenice@iol.cz . Také prosíme o účast ty, kteří přípojku chtít nebudou, aby si je mohli v rámci výstavby poznačit.

 

Předem děkujeme za Vaši účast a za spolupráci.


Ing. Radomír Vališka
starosta obce

 

Další informace zde

Leták ke stažení zde
 

 
« Zpět


Diskuse: "OPTICKÁ SÍŤ NA BRODKU: 18.9.2023 ZÁPIS ZÁJEMCŮ O VYBUDOVÁNÍ PŘÍPOJKY ZDARMA"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře