Divadelní představení Krysař v Miletíně

21.04.2014, 19:33, Obec Dětenice

26.4.2014 obecní divadelní soubor "Korálka starší" vystoupí s divadelní hrou "Krysař" na krajské přehlídce v Miletíně. I vy svou účastí můžete na přehlídce soubor podpořit. 


Ocenění porotou:

  • čestné uznání Jitce Králové za roli Agnes v inscenaci Krysař
  • čestné uznání Ivetě Vališkové za úpravu a režii inscenace Krysař

Po úspěšné premiéře představení Krysař v Dětenicích vystoupí obecní divadelní soubor Korálka starší na krajské přehlídce venkovských divadelních souborů "Miletínské jaro"  26.4. 2014 (od 14:00 h) v Miletíně.

 

Národní přehlídky venkovských divadelních souborů, postupových regionálních přehlídek nebo postupových regionálních výběrů se mohou zúčastnit divadelní kolektivy mající sídlo v obci, která nemá více než 5 000 obyvatel a není součástí vyššího samosprávního celku.

 

Odborná porota krajské přehlídky má právo nominace jedné inscenace. Dále má právo doporučit neomezený počet inscenací s uvedením pořadí k výběru do programu Národní přehlídky venkovských divadelních souborů Krakonošův divadelní podzim.

 

Odborná porota krajské soutěže má rovněž právo doporučení inscenací s uvedením pořadí pro program celostátní přehlídky inscenací her pro děti a mládež Popelka Rakovník.

 
« Zpět


Diskuse: "Divadelní představení Krysař v Miletíně"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře